Kurtuluş Şehit Nuri Şener Ortaokulu

Vizyon: Gelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.

Misyon: Kendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu , saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Santral (0212) 247 10 69 Müdür Tel(0212) 231 71 69

WEB - https://kurtulussehitnuriseneroo.meb.k12.tr

Adres - Feriköy Mah. Kuyulubağ Sok. No.94 Kurtuluş Şişli/İSTANBUL /Şişli Belediyesi Derviş Eroğlu Nikah Salonu yanı/Taksim Spor Kulübü sahası üstü

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Taksim Spor Kulübü spor sahasının bir üst sokağı ya da Derviş Eroğlu Evlendirme ve Kültür Merkezi´nin bitişiğindedir.

Ulaşım Okulumuz, Kurtuluş caddesinde bulunan AKBANK´ın karşı sokağı olan seymen sokağa girilince 100 metre yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul-Şişli İlçe merkezindedir.